Interessant voor jou

Bekijk de kennisbank voor veel nuttige informatie
Een goede website helpt het bedrijf verder

Nieuwsbrief inschrijving

ZZPKrimpenerwaard aanwezig op Krimpen Presentsfestival 24 september 24.09.2016

Zaterdag 24 sept. vindt het tweede Krimpen Festival plaats. Vorig jaar nog door de gemeente georganiseerd, dit jaar is het stokje overgenomen door 2 stichtingen; Krimpen Presents en SynerKri.

Er is een sportmarkt, een cultuurmarkt, proeverijen, een duurzaamheidsmarkt, een rondleiding door het gemeentehuis en op het naastgelegen winkelcentrum Crimpenhof is er een najaarsbraderie. Er wordt een strandje aangelegd waarop beachvolley en beachsoccer kan worden gespeeld. Olympisch beachvolleyballer Christiaan Varenhorst komt samen met Sander Boehlé een clinic verzorgen. Lokale clubs en verenigingen presenteren zich en geven workshops. Check voor het complete programma de site voor dit Festival.

ZZP Krimpenerwaard verzorgt een grote waterglijbaan (voor jong en oud!), dus neem zeker je zwembroek mee! 's Avonds is er natuurlijk muziek met een 10-koppige band Glad to Be Back en als afsluiter niemand minder dan Candy Dulfer!

 



Voor ZZP'ers is er de mogelijkheid om -voor een kleine vergoeding- een deel van een pagode (zie foto) te bemannen en je koopwaar of diensten aan te prijzen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden hierin.

Wij werken samen met:

Antum Websites
Gemeente Krimpen a/d IJssel
Kamer van Koophandel
Rabobank Krimpenerwaard
MKB Rotterdam

Copyright © 2014 ZZP Krimpen. Alle rechten voorbehouden.

Antum.nl