Interessant voor jou

Bekijk de kennisbank voor veel nuttige informatie
Een goede website helpt het bedrijf verder

Nieuwsbrief inschrijving

ZZP Krimpenerwaard bestaat 5 jaar! 23.10.2018

 

 

 

Op 10 december 2018 bestaat ZZP Krimpenerwaard vijf jaar. Het betrof een initiatief van een aantal gemeenten (Rotterdam, Capelle en Krimpen aan den IJssel en Zuidplas) en de Kamer van Koophandel.  Het toenmalige doel bij de officiële start in december 2013 was om een netwerkorganisatie aan te bieden voor al die zelfstandig ondernemers die versplinterd over de gemeente aan het werk waren. Kennismaken en ervaren wat de ander deed was destijds de basis van bijeenkomsten. Aangezien we verder de Krimpenerwaard in wilden voor ledenwerving en het organiseren van bijeenkomsten in de mooie dorpskernen is na twee jaar de naam veranderd in ZZP Krimpenerwaard.

 

Inmiddels vijf jaar na oprichting is de behoefte van de leden veranderd, zijn veel zelfstandigen bekend met het verenigen en wat je kunt verwachten op bijeenkomsten en is het ‘zelfstandige’ van de zzp’er anders geworden. Het is mooi te zien hoe ZZP Krimpenerwaard een solide en ambitieuze thuishaven is van zo veel zelfstandig professionelen verspreid over de gehele Krimpenerwaard met een opkomst op bijeenkomsten die hoog is te noemen in vergelijking met andere ondernemersverenigingen in de regio. Daarnaast valt ook de warme sfeer op, de wil om elkaar beter te leren kennen en elkaars ambassadeur of zakelijk partner te zijn.

 

Op 14 december tijdens het traditionele kerstontbijt besteden we aandacht aan dit lustrum. Dank aan iedereen die ZZP Krimpenerwaard heeft gemaakt tot wat het nu is.    

Wij werken samen met:

Antum Websites
Gemeente Krimpen a/d IJssel
Kamer van Koophandel
Rabobank Krimpenerwaard
MKB Rotterdam

Copyright © 2014 ZZP Krimpen. Alle rechten voorbehouden.

Internetbureau Antum Full service internetbureau Antum Webdesign door