Interessant voor jou

Bekijk de kennisbank voor veel nuttige informatie
Een goede website helpt het bedrijf verder

Nieuwsbrief inschrijving

Een woord van Rob Nieuwveld 30.01.2020

 

Mijn initiatief om Peter Hordijk te vragen om de functie van voorzitter van ZZP Krimpenerwaard te worden heeft een eenvoudige oorsprong. 

 

In januari 2017 werd ik voorzitter en heb mij als voornaamste doelen binnen die rol gesteld het meer daadwerkelijk in de dorpskernen van de Krimpenerwaard zichtbaar en aanwezig zijn van ZZP Krimpenerwaard, vanuit dat gebied zzp'ers te doen instromen binnen de ZZP vereniging.   


Nu drie jaar later vind ik dat we daar goede stappen in gezet hebben. We hebben in Stolwijk, Lekkerkerk, Bergambacht, Vlist en Schoonhoven (meerdere) bijeenkomsten gehad, zijn daar nu bekend en het ledenbestand anno januari 2020 is goed verdeeld over het gebied Krimpenerwaard.

 

Een ander doel was om voortdurend een optimaal bestuur te hebben met de juiste mensen op de juiste plekken.  Enkele bestuursleden namen afscheid na een lange periode van besturen en anno december 2019 vond ik het dusdanig goed er bij staan dat het doorschuiven van Peter Hordijk naar de post van voorzitter een logische volgende stap leek. Het bestuur was het daarmee eens en tijdens de nieuwjaarsreceptie is het denkbeeldige stokje overgedragen.

 

Natuurlijk blijf ik actief lid van ZZP Krimpenerwaard en wens Peter Hordijk een vruchtbare periode als voorzitter van deze mooie ondernemersvereniging. 

 

Rob Nieuwveld

Wij werken samen met:

Antum Websites
Gemeente Krimpen a/d IJssel
Kamer van Koophandel
Rabobank Krimpenerwaard
MKB Rotterdam

Copyright © 2014 ZZP Krimpen. Alle rechten voorbehouden.

Antum.nl