Interessant voor jou

Bekijk de kennisbank voor veel nuttige informatie
Een goede website helpt het bedrijf verder

Nieuwsbrief inschrijving

Nieuwe voorzitter Rob Nieuwveld 14.01.2017

Graag willen wij je op de hoogte brengen van de wisseling in ons voorzitterschap.

 

Tijdens de nieuwjaarsborrel afgelopen vrijdag 13 januari, heeft onze voormalige voorzitter George van der Spek het stokje doorgegeven aan de nieuwe voorzitter Rob Nieuwveld.

 

De nieuwjaarsborrel vond dit jaar plaats bij de nieuwe vestiging van Atlas Computers op Winkelcentrum Arcade De Korf. Onder het toeziend oog van zo’n veertigtal leden en wethouder Marco Oosterwijk, introduceerde Van der Spek niet alleen het pas verworven partnercontract met MKB Rotterdam, maar ook na vier jaar voorzitterschap de nieuwe voorzitter.

 

Rob Nieuwveld is tevens voorzitter van "ZZP Capelle" en dat blijft ook zo.

Wij zijn blij met Rob. Wij zien in hem een waardige opvolger voor George en wensen hem veel succes met zijn nieuwe functie en hopen op een mooie samenwerking.

 

Wat wij belangrijk vinden om te melden, is dat er géén fusie gaat ontstaan tussen ZZP Capelle en ons. Wij hechten er veel waarde aan dat we een zelfstandige uitstraling behouden en een geheel eigen identiteit. Samenwerken deden we al op kleinschalige voet. Dat kunnen we uitbreiden, zodat onze gezamenlijke leden hier voordeel van hebben. 

 

 

 

Wij werken samen met:

Antum Websites
Gemeente Krimpen a/d IJssel
Kamer van Koophandel
Rabobank Krimpenerwaard
MKB Rotterdam

Copyright © 2014 ZZP Krimpen. Alle rechten voorbehouden.

Antum.nl