Interessant voor jou

Bekijk de kennisbank voor veel nuttige informatie
Een goede website helpt het bedrijf verder

Nieuwsbrief inschrijving

José Heuvelman van huidverzorging puur natuur 22.06.2015

Even voorstellen;

 

Mijn naam is José Heuvelman en sinds 1983 ben ik als zelfstandig schoonheidsspecialiste werkzaam in mijn salon.

Altijd geïnteresseerd in- en op zoek naar nieuwe raakvlakken met dit mooie beroep heb ik al veel applicatiecursussen gevolgd. Hierbij kwam steeds meer de nadruk te liggen op de kracht van de natuur in relatie tot de mens. Ontspanning en even tijd voor jezelf in combinatie met de eenvoud van puur natuurlijke producten is wat mijn klanten ervaren. Vanwege mijn wens om te werken met zuiver natuurlijke producten, maak ik nu zelf mijn eigen verzorgings- producten en geef hier sinds dit jaar ook workshops in. In deze workshops ga je zelf aan de slag en maak je een persoonlijke keuze uit de vele vette- en essentiële plantenoliën met ieder zijn eigen geur en structuur. Zo ontstaat er een uniek product toegespitst op jouw eigen huid en wensen.

 

Lid worden van zzp krimpen is een nieuwe stap, die niet direct inhoudelijk raakvlakken heeft met mijn beroep, maar wel aanvullend is v.w.b. alle andere aspecten waar je als zzp-er mee te maken krijgt.  De afgelopen events wekten mijn interesse en hebben duidelijke onderwerpen waar iedere zzp-er mee te maken heeft. Onderwerpen waarvan het soms prettig is om er met gelijk gestemde over van gedachten te wisselen.

Zo had ook de bijeenkomst van 26 mei een goed programma. Door Jolanda Wicherson werd een leuke workshop gegeven.   De onderwerpen/doelen op zich waren niet onbekend, maar door ze met elkaar te bespreken krijg je nieuwe ideeën. Je realiseert je weer waar nog aan gewerkt kan worden om je onderneming nog meer succesvol te laten zijn. Al met al een leuke avond.

 

Benieuwd naar mijn ontspannende huidverzorgende behandelingen, de workshops zelf crème maken, of voetreflexologie ? Kijk dan op; www.huidverzorgingpuurnatuur.nl

Wij werken samen met:

Antum Websites
Gemeente Krimpen a/d IJssel
Kamer van Koophandel
Rabobank Krimpenerwaard
MKB Rotterdam

Copyright © 2014 ZZP Krimpen. Alle rechten voorbehouden.

Antum.nl