Interessant voor jou

Bekijk de kennisbank voor veel nuttige informatie
Een goede website helpt het bedrijf verder

Nieuwsbrief inschrijving

Geslaagd event ZZPKrimpen en OKK 30 september jl. 05.10.2014

'Gezamenlijk event ZZP-Krimpen en OndernemersKring Krimpen een mooi succes!'

 

Op dinsdag 30 september jl. hebben ZZPKrimpen de de OndernemersKring Krimpen (OKK) voor het eerst de handen ineen geslagen en gezamenlijk een event georganiseerd. 

Na een openingswoord van de beide voorzitters, sprak de wethouder Marco Oosterwijk enthousiast over de samenwerking van de gezamenlijke ondernemersverenigingen en dat hij deze een warm hart toe draagt. Dit past volgens hem ook volledig in het beleid van de gemeente over ‘verbinding en samenwerking maakt sterker’.

Aansluitend sprak de gastspreker en econoom Tim Legierse, die gesponsord is door de Rabobank Krimpenerwaard, over de wereld- en Nederlandse economie. Hij vertelde over de gevolgen van de diverse problemen die er nationaal en internationaal spelen en wat hiervan de impact kan zijn op o.a. de huizenmarkt, werkgelegenheid en onze economie. 

Na afloop kon iedereen de diverse bedrijvenstands bezoeken en op een laagdrempelige manier elkaar eens (beter) leren kennen en netwerken. 

We zijn in onze opzet geslaagd om op een laagdrempelige manier de lokale ondernemers en ZZP'ers met elkaar in gesprek te laten gaan. Wij kijken terug op een succesvolle avond!

 

Nieuwsgierig geworden en wil jij hier voortaan ook bij zijn? Meld je dan aan als lid via onze website: http://www.zzpkrimpen.nl/contact/

Als je je nu nog aanmeldt, dan maak je meteen gebruik van onze actie. Je betaalt dan € 75,- lidmaatschap voor 2014 én 2015!

 

 

 

Wij werken samen met:

Antum Websites
Gemeente Krimpen a/d IJssel
Kamer van Koophandel
Rabobank Krimpenerwaard
MKB Rotterdam

Copyright © 2014 ZZP Krimpen. Alle rechten voorbehouden.

Antum.nl