Interessant voor jou

Bekijk de kennisbank voor veel nuttige informatie
Een goede website helpt het bedrijf verder

Nieuwsbrief inschrijving

Breaking News!! 31.03.2015

En nee, géén 1 april grap!! 

 

Dinsdagmiddag 31 maart 2015 zo maar een dinsdagmiddag? Dit keer niet, het is de dag waarop een memorabel feit plaatsvond, namelijk de officiële naamsverandering van Stichting ZZP Krimpen in ZZP Krimpenerwaard! 

 

Op kantoor bij Lint Notarissen is de notariële akte, even na 16.00 uur, ondertekend door de secretaris, Vivian van den IJssel. 

 

Hiermee is een prestatie van formaat neergezet door het bestuur en alle aangesloten leden. In iets meer dan een jaar van niets naar 69 aangesloten zelfstandige professionals! Niet alleen zelfstandigen uit Krimpen aan den IJssel wisten ZZP Krimpen te vinden maar ook al snel ondernemers buiten Krimpen aan den IJssel, bijvoorbeeld uit de naburige gemeenten Ouderkerk en Nederlek. Al gauw dekte de vlag de lading niet meer en een naamsverandering en het uitbreiden van de doelstelling was een logisch gevolg. 

 

ZZP Krimpenerwaard heeft het initiële doel, het opzetten van een netwerk voor de 1400 (!) ZZP'ers in de gemeente Krimpen aan den IJssel nu breder getrokken naar de gehele regio Krimpenerwaard. 

De bijeenkomsten zullen ook niet meer alleen in Krimpen aan den IJssel plaatsvinden', maar ook in andere plaatsen in de Krimpenerwaard. Inspirerende plekken te over natuurlijk in onze prachtige regio. 

 

Wilt u meer weten over ZZP Krimpenerwaard of lid worden, ga naar onze website www.zzpkrimpenerwaard.nl en graag tot ziens bij onze bijeenkomsten!

Wij werken samen met:

Antum Websites
Gemeente Krimpen a/d IJssel
Kamer van Koophandel
Rabobank Krimpenerwaard
MKB Rotterdam

Copyright © 2014 ZZP Krimpen. Alle rechten voorbehouden.

Antum.nl