Interessant voor jou

Bekijk de kennisbank voor veel nuttige informatie
Een goede website helpt het bedrijf verder

Nieuwsbrief inschrijving

Van Taskforce naar Stichting

De Taskforce “ZZP’ers in Beeld” uit Krimpen aan den IJssel, die zo’n 2 jaar geleden is ontstaan uit een samenwerking tussen de Kamer van Koophandel Rotterdam en de gemeente Krimpen aan den IJssel,  heeft nu een stichting opgericht.

Na ons laatste netwerkevenement van 18 juni jl. moest het er nu echt van komen. De uitkomsten van de enquête die avond, gaven duidelijk weer dat er behoefte is bij de Krimpense ZZP’ers om zich te verenigen. Samen sta je immers sterk. We kunnen zóveel voor elkaar betekenen.

 

“ZZP Krimpen” is 10 december 2013 officieel van start gaan.

 

ZZP Krimpen is een stichting vóór en door zelfstandig ondernemers (ZZP-ers) in Krimpen aan den IJssel.

 

Wil je:   

  1. Kennis en expertise uitwisselen?
  2. ontspannen netwerken?
  3. Of eventueel samen een opdracht aannemen?
  4. Weten welke professionaliteit er vlak bij jou in de buurt zit? 
  5. Zoek je een sparringpartner?

 

Word lid van ZZP Krimpen!

Het doel van de Stichting is het opzetten van een netwerk voor de 1400 (!) ZZP-ers in de gemeente Krimpen aan den IJssel om de onderlinge collegialiteit, netwerkvorming en kennisdeling te bevorderen wat weer kan leiden tot het genereren van meer business.

 

Het streven is om een mooi samenwerkingsverband aan te gaan met de Ondernemerskring Krimpen (OKK) en de gemeente Krimpen aan den IJssel. ZZP Krimpen moet goed op de kaart gezet worden en misschien voorbarig, maar we willen dit breder gaan trekken richting de gehele Krimpenerwaard.

 

Het bestuur houdt zich bezig met verschillende zaken binnen de stichting. Naast de jaarlijkse en maandelijkse taken, financiën en ledenadministratie nemen leden van het bestuur deel aan de verschillende commissies.

 

Daarnaast onderhouden zij contact met de Gemeente Krimpen aan den IJssel en andere ondernemersverenigingen in de regio. Er zijn regelmatig bijeenkomsten voor bestuurders van verenigingen, bijvoorbeeld bij de KvK.

Het Bestuur

Het bestuur houdt zich bezig met verschillende zaken binnen de stichting. Naast de jaarlijkse en maandelijkse taken, financiën en ledenadministratie nemen leden van het bestuur deel aan de verschillende commissies.

Daarnaast onderhouden zij contact met de Gemeente Krimpen aan den IJssel en andere ondernemersverenigingen in de regio. Er zijn regelmatig bijeenkomsten voor bestuurders van verenigingen, bijvoorbeeld bij de KvK.

Rob Nieuwveld Voorzitter

Na een lang dienstverband bij een Amerikaanse Makelaar in Assurantiën, waar ik o.a. een eigen afdeling mocht samenstellen en leiden en als onderhandelaar werkte aan polissen van de grote Nederlandse ondernemingen in de internationale verzekeringsmarkt, ben ik in 2017 al weer 13 jaar zelfstandig ondernemer. Ik ben vanuit nature altijd met mensen bezig in welke hoedanigheid ook. Vooral om hen meer voldoening te laten hebben, hen te verbinden met anderen, ook in het ondernemen. Ik hou van verandering in ondernemen en nu, mei 2017, organiseer ik vooral evenementen en bijeenkomsten, waaronder het Goud voor Oud project, een ontmoetingsmiddag voor ouderen met gastsprekers, eten, drinken en Live muziek. De glimlach brengen op die gezichten geeft veel voldoening.

Binnen de wereld van de zelfstandige ondernemers probeer ik die ondernemers sterker in hun kwaliteiten te laten geloven waardoor zij meer kunnen aanbieden als ondernemer. Ook laat ik hen de kracht van verbinden en kansen zien. Dat laatste wil ik als voorzitter van deze mooie ondernemersvereniging meer gestalte geven. Deze vereniging heeft een bijzondere selectie zelfstandigen, waar we als bestuur meer uit willen halen. Mijn missie als voorzitter is om de vereniging en haar leden breder bekend te laten zijn in de Krimpenerwaard.

Sinds januari 2017 woonachtig in Berkenwoude.

 

 

René Boot Penningmeester

Geboren en getogen in Krimpen a/d IJssel

Ik ben 18 jaar ondernemer en ruim 23 jaar werkzaam in de accountancy.

"Ik vind dat je opgedane kennis en ervaring met anderen moet kunnen delen en moet samenwerken om het maximale uit jezelf en uit anderen te halen.

Ikzelf heb ervaring in administratieve en fiscale werkzaamheden en daarnaast ook met social media en hoe je je horizon én netwerk daarmee kunt verbreden.

Door jarenlange ervaring denk ik dat ik veel andere ondernemers kan helpen. En dat is ook precies de geest van onze vereniging. Door samenwerking en kennis en ervaring te delen help je elkaar, maar ook jezelf."

Peter Hordijk - Marketing

Januari 2018 was de nieuwjaarsborrel van ZZP Krimpenerwaard, de eerste netwerk gelegenheid waar ik als zelfstandig grafisch ontwerper binnen stapte. Dat was spannend want ‘ik was nieuw ‘en ‘stel je voor dat ik niemand zou kennen’. Gelukkig kreeg ik, ‘als nieuw gezicht’ een warm onthaal en werd meteen aan een aantal leden voorgesteld. Ondertussen mag ik een aantal leden tot mijn klanten rekenen.

 

ZZP Krimpenerwaard is een club met gelijkgestemden. Ondernemers die hun eigen boterham moeten verdienen en bereid zijn daar hard voor te werken. Dat het werk niet uit de lucht komt vallen weten de leden van ZZP Krimpenerwaard en helpen elkaar door bij elkaar werk af te nemen of door elkaars ambassadeur te zijn wanneer er een mogelijke samenwerking zich voordoet.

 

Dat ik deel mag uitmaken van het bestuur vind ik een compliment en een leuke uitdaging. Binnen de club ga ik mij inzetten op gebied van marketing. Als bestuurslid sta ik klaar voor onze leden dus heb je vragen, ideeën of suggesties? Laat het weten. Samen bereiken we meer!

Micky van Houten - Secretaris

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben gewerkt in de financiële dienstverlening, ben ik in 2013 gestart met mijn bedrijf als Professional Organizer. Tijdens mijn reis als beginnend ondernemer en nu nog steeds liep ik regelmatig tegen bepaalde uitdagingen aan. Helaas had ik toen nog niet zo'n netwerk als ik nu heb gevonden bij o.a. ZZPKrimpenerwaard.

In maart 2017 kwam ik voor het eerst bij een evenement van ZZP Krimpenerwaard. Het was een speeddate, waardoor ik direct met heel veel ondernemers in contact kwam. Een goed moment om veel mensen kennis te maken en na afloop elkaar beter te leren kennen. 

Ik heb inmiddels veel van mijn netwerkcontacten kunnen raadplegen om mijn bedrijf verder te laten groeien. Maar ook ik ben waardevol voor hen. Samen kennis delen, gebruik maken van elkaars expertise. Een waardevolle toevoeging aan mijn ondernemerschap

Wij werken samen met:

Antum Websites
Gemeente Krimpen a/d IJssel
Kamer van Koophandel
Rabobank Krimpenerwaard
MKB Rotterdam

Copyright © 2014 ZZP Krimpen. Alle rechten voorbehouden.

Internetbureau Antum Full service internetbureau Antum Webdesign door