Interessant voor jou

Bekijk de kennisbank voor veel nuttige informatie
Een goede website helpt het bedrijf verder

Nieuwsbrief inschrijving

"Traditionele" Kerstpakketten Kerstontbijt - 16.12.2016

 

Deze dag ga je overigens niet met lege handen naar huis. Als ZZP'er krijg je niet meer standaard een kerstpakket zoals bij een werkgever. Natuurlijk is dat leuk om te krijgen. Maar ook om weg te geven. Het idee is dat je zelf een kerstpakket koopt voor € 17,50. Deze lever je bij binnenkomst bij ons in, met uiteraard je visitekaartje erin. 

Wij zorgen er voor dat het na het ontbijt aan een andere aanwezige ZZP'er wordt weggegeven. Alles mag, een traditioneel pakketje of gewoon een leuke cadeaubon. (Wij maken ons hard richting gemeenten en ondernemers in de regio om opdrachten - waar mogelijk - te verlenen aan lokale ondernemers. Zo zijn wij eveneens voorstander van aankopen bij winkeliers binnen de gehele Krimpenerwaard om ook hen te ondersteunen. Wij hopen dat ook jij dit zo veel mogelijk wilt uitdragen.) Als je zelf geen prijs stelt om een kerstpakket te ontvangen, staat het je uiteraard vrij om het weg te geven. 

 

 

Voor wie toegankelijk? Voor zowel leden (gratis) als niet-leden (€ 10,-). Niet-leden zijn éénmalig welkom om te komen kennismaken. Als je op deze dag lid wordt, dan is het ontbijt alsnog gratis voor je.Aanmelden is zeker aan te raden (anders wordt er niet op je gerekend met het ontbijt), maar let op; Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat ons dit dan weten. Bij niet tijdig afmelden (min. 24u van te voren) wordt een bedrag van € 10,- aan je doorberekend. 

 

Plaats:

Brasserie Hof21

Hof ter Bergen 21 in 2861 DR Bergambacht

Tijd: 08.00-10.00

 

 

 

Wij werken samen met:

Antum Websites
Gemeente Krimpen a/d IJssel
Kamer van Koophandel
Rabobank Krimpenerwaard
MKB Rotterdam

Copyright © 2014 ZZP Krimpen. Alle rechten voorbehouden.

Internetbureau Antum Full service internetbureau Antum Webdesign door