Interessant voor jou

Bekijk de kennisbank voor veel nuttige informatie
Een goede website helpt het bedrijf verder

Nieuwsbrief inschrijving

Nieuwjaarsborrel 12 januari 2016 18.00-20.00 - 12.01.2016

Hef samen met je collega ZZP’ers het glas tijdens onze nieuwjaarsborrel. Uiteraard op een goede gezondheid, maar natuurlijk ook op een succesvol jaar met misschien wel mooie samenwerkingen. 


De eerste helft van het nieuwe jaar hebben we al op de agenda staan, dus kom horen wat wij voor je in petto hebben. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten…., 26 januari de interactieve presentatie “gedoe management” van Frank Schurink op een hele bijzondere locatie en 16 februari een workshop “tekstschrijven” van Sarah de Preter. Meer daarover kun je binnenkort natuurlijk ook lezen op de site. 


De locatie van de nieuwjaarsborrel op 12 januari van 18.00-20.00 is voormalig reclamebureau Pompe aan De Korf 60 in Krimpen aan den IJssel. De voormalige huurder heeft elders een ander pand betrokken, dus deze locatie staat momenteel leeg. Wellicht een mooie ruimte om met meerdere ZZP’ers te betrekken. Al eerder hebben we een dergelijk pand bezocht en mogelijkheden bekeken. Tot nog toe zonder succes en dat is jammer. Zeker gezien het aantal ZZP’ers wat op zoek blijkt te zijn naar een betaalbare locatie. Thuis aan de keukentafel is ook niet alles. 
Ook als je geen interesse hebt om een workspot te betrekken, ben je natuurlijk van harte welkom.

 
Proost met ons op een nieuw jaar met al zijn kansen en mogelijkheden!Voor wie toegankelijk? Voor zowel leden (gratis) als niet-leden (€ 10,-). Je mag eenmalig komen kennismaken, daarna willen we natuurlijk graag dat je lid wordt, zodat je alle events en workshops kunt bijwonen. Direct lid worden kan natuurlijk ook, link

 

Wij werken samen met:

Antum Websites
Gemeente Krimpen a/d IJssel
Kamer van Koophandel
Rabobank Krimpenerwaard
MKB Rotterdam

Copyright © 2014 ZZP Krimpen. Alle rechten voorbehouden.

Internetbureau Antum Full service internetbureau Antum Webdesign door